Nieuws

Brrr… Schenk je elektrische wagen met deze 5 tips extra aandacht tijdens de vrieskou!

Wanneer temperaturen onder nul gaan, bereid je je elektrische wagen best voor op deze koude. Lage temperaturen en een optimale batterijcapaciteit gaan namelijk niet hand in hand. Zowel normale verbrandingsmotoren als elektrische batterijen vragen dan wat extra zorg. Om je letterlijk én figuurlijk warm te maken voor de winter, sommen we 5 nuttige tips op.

Ben je als zwakke weggebruiker verzekerd bij een ongeluk?

Als zwakke weggebruiker ben je, zoals de term doet vermoeden, een zwakke schakel in het verkeer. Verplaats je jezelf met de fiets? Te voet? Met een step of via een gemotoriseerde rolstoel? Dan voldoe je aan de criteria om als zwakke weggebruiker door het leven te gaan. Aangezien je in vele gevallen niet kan opboksen tegen de kracht van een motorvoertuig, rijst de vraag “Ben ik verzekerd als ik zonder auto de baan op ga?” Wel… ja, maar...

Een ssslippertje met je motorrijtuig? Deze 4 aanvullende verzekeringen zijn een must!

Zodra de winter in het land is, genieten we van een spierwit panorama. Althans, als de weergoden sneeuw voor ons in petto hebben. Spierwitte wolken, besneeuwde bomen en vlagen van mist boven de velden, vormen dan dagelijkse kost. Ondanks de schoonheid ervan, is het een gevaarlijke periode om de baan veilig te trotseren.

Is meer sporten één van je goede voornemens in 2022? Bereid je zó voor!

Niet enkel de coronakilo’s, maar ook de extra kilootjes van uitgebreide feestmaaltijden blijven aan je lichaam hangen. Vermits sporten hiervoor de uitgelezen oplossing is, kan dit meteen één van je voornemens zijn. Of dit nu in groepsverband of alleen is, dat maakt helemaal geen verschil, zolang je je maar goed in je vel voelt. Wist je dat er zoiets bestaat als een sportverzekering? Aha, we spitten dit even uit.

Storm op komst? Een brandverzekering en inboedelverzekering beschermen je huis!

Het is winter... Tijd om je warme garderobe van onder het stof te halen, de verwarming enkele graden hoger te zetten en je auto te voorzien van een portie antivries. Helaas gaat dit nieuwe seizoen veelal gepaard met storm (klein of groot), wat tot heel wat overlast kan zorgen. Wees daarom goed voorbereid met een brandverzekering en inboedelverzekering. Je leest het goed, ook je inboedel kan je verzekeren!

1 2 3 62