Nieuws

Week van de Mobiliteit: Ga jij #goedopweg?

Zoals de traditie het wil, komt heel Europa tijdens de Week van de Mobiliteit weer in actie voor meer duurzame mobiliteit. Doe je mee met de Strapdag of laat je de auto staan op de Trein-Tram-Busdag en autoloze zondag? Dan willen wij dat alleen maar aanmoedigen! Maar vergis je niet, het is niet omdat je zonder auto op pad bent, dat er geen gevaar is op de weg. Ook te voet maar vooral met de fiets is een ongeluk snel gebeurd.

Zijn zonnepanelen verzekerd in je brandverzekering?

Als je zonnepanelen op je dak hebt liggen, zijn die dan automatisch verzekerd in je brandverzekering? En moet je je verzekeraar verwittigen wanneer je zonnepanelen hebt? Je leest het hier. Zijn zonnepanelen verzekerd tegen brand- en stormschade? Wat als er iets misgaat? Een fikse storm teistert je zonnepanelen, er ontstaat een brand in je woning die je zonnepanelen onherstelbaar beschadigt, … Wel, we hebben goed nieuws: de meeste verzekeraars verzekeren zonnepanelen standaard in de brandverzekering voor je privéwoning. Zo zijn je zonnepanelen beschermd tegen

Ongeval op school: wat vergoedt de schoolverzekering?

Je kinderen gaan opnieuw naar school. Dat wordt weer wennen aan stilzitten in de klas en huiswerk maken. Wees maar zeker dat ze zich tussendoor eens goed zullen uitleven! Wat ravotten met vriendjes op de speelplaats of ’s avonds met de fiets naar huis crossen. Laat ze maar, jij zorgt er wel voor dat ze goed verzekerd zijn.

Wat dekt de schoolverzekering?

Binnenkort gaan je kinderen opnieuw naar school. Dat wordt weer wennen aan stilzitten in de klas en huiswerk maken. Wees maar zeker dat ze zich tussendoor eens goed zullen uitleven! Wat ravotten met vriendjes op de speelplaats of ’s avonds met de fiets naar huis crossen. Laat ze maar, jij zorgt er wel voor dat ze goed verzekerd zijn.

Hoe wapent uw bedrijf zich best in deze ‘hacktic times’?

Digitalisering is alomtegenwoordig. Ook al zorgen nieuwe digitale toepassingen vaak voor meer efficiëntie, toch zijn er een aantal negatieve gevolgen. Niet het minst de stijgende cijfers inzake cybercriminaliteit.

1 2 3 80