Leven voor ons vak… en voor onze klanten

Een persoonlijke vertrouwensrelatie en een snelle, correcte service. Dat vind je enkel in een familiaal verzekeringskantoor. En zeker in verzekeringskantoor Van Elewijck.

Verzekeringskantoor Van Elewijck is een begrip in Asse en brede omgeving. Louis Van Brempt richtte het kantoor op in 1936. Na dochter Joanna en haar man, namen uiteindelijk kleinzonen Ludo en Steven Van Elewijck het roer in handen.

Een eigen kantoorconcept

Als “broers-verzekeraars” groeiden we niet alleen op in de verzekeringswereld, we volgden ook allebei een gespecialiseerde opleiding en liepen stage bij diverse verzekeringsmaatschappijen. Onze jarenlange ervaring met de sector en onze toewijding voor de klant weerspiegelt zich duidelijk in het concept van ons kantoor: met een gezellige, comfortabele wachtruimte, een open kantoor en een afzonderlijke ruimte voor discrete gesprekken in alle vertrouwen.

Vertrouwensrelatie

Want vertrouwen is waar het in dit vak om gaat. Daarom investeren we sterk in de persoonlijke relatie met de klanten: onze medewerkers spreken elke klant aan bij de voornaam, kennen steeds zijn achtergrond en houden continu contact om zijn situatie te kunnen volgen.

Snelle en correcte service

Een tweede troef van ons kantoor is snel en correct werken. We zijn permanent telefonisch bereikbaar, ook na de kantooruren. Alle medewerkers zijn op de hoogte van elk dossier, zodat de klant bij elke vraag onmiddellijk en daadwerkelijk geholpen wordt. Bij elk schadegeval proberen we ter plaatse te gaan: we begeleiden de klant persoonlijk en verzamelen zelf de nodige informatie om het dossier binnen de 48 uur te kunnen afhandelen. We zijn trouwens bevoegd om bepaalde schadegevallen zelf af te handelen: zo gaat het nog sneller.

De beste polis voor de beste prijs

Aan particulieren en kmo’s stellen we een breed gamma aan producten voor. Door de perfecte kennis van de problematiek van de klant kunnen we voor elke specifieke vraag het juiste product van de juiste maatschappij voor de juiste prijs aanbieden. Daarom ook werken we samen met tal van verzekeringsmaatschappijen: AG Insurance, Allianz, AXA, Generali, Mercator, Nateus en gespecialiseerde maatschappijen als DAS, DKV en Europ Assistance. Zo garanderen we de klant steeds de beste dekking voor de beste prijs.

Een hart voor Asse

We zijn fier dat we Assenaars zijn. We engageren ons dan ook continu voor lokale initiatieven en maken er een punt van om plaatselijke verenigingen en scholen maximaal te ondersteunen.