Eenmalig goed verzekeren en daarna altijd onbezorgd op reis!

Het nieuwe jaar begint zijn draai weer te vinden, het is alweer februari! Een groot aantal van ons vertrekt nog naar de sneeuw maar ook kijken heel veel mensen alweer halsreikend uit naar de zomer. Een groot aantal van hen is al druk met het zoeken naar een bestemming voor de zomervakantie. Ze buigen zich met hun familie of vrienden over de bekende vragen als gaan we vliegen of nemen we de auto? Willen we een ingerichte tent met ijskast of gaan we backpacken met een klein tentje? Willen we een balkon met ochtend- of juist avondzon? Iedereen verheugt zich al enorm op de goudgele stranden en de strakblauwe luchten, terwijl ze nu nog voor de kachel bladeren in de dikke reisgidsen.

 

Altijd onbezorgd op vakantie

De voorpret van het zoeken en boeken is al leuk. Na het vastleggen begint het echte verheugen en straks het aftellen. Niets staat een heerlijke vakantie nog in de weg! Maar voor het zover is, moet u zich nog wel even buigen over een aantal administratieve zaken. Zoals over de vraag of uw gezin en u voldoende verzekerd zijn voor de reis die u gaat maken. Voor veel mensen een vraag die voor elke vakantie weer terugkeert. Maar wist u dat u ook kunt kiezen voor een doorlopende reisverzekering? U kiest eenmaal de verzekering die u wenst en u hoeft zich er daarna nooit meer druk over te maken! U kunt kiezen voor een pakket van

 

  • reisbijstand;
  • bijstand;
  • voertuigen;
  • bagage- en annulatieverzekering.

 

Het is ook mogelijk te kiezen voor losse onderdelen daarvan. Het blijft altijd mogelijk om u eventueel bij te verzekeren voor een speciale vakantie, zodat bij een duikvakantie bijvoorbeeld ook uw uitrusting goed verzekerd is.

 

Goedkoop en gemakkelijk

Normaal gesproken is een doorlopende reisverzekering ook nog goedkoper als u meer dan twee keer per jaar op vakantie gaat. Een weekendje weg in eigen land hoort daar trouwens ook bij. Bij een aantal verzekeringen is het zelfs al goedkoper vanaf twee vakanties per jaar. Dus vraag ons eens naar de mogelijkheden en verzeker u eenmalig goed voor onbeperkte onbezorgde vakanties!

 

Uw makelaar, 

Altijd tot uw dienst

 

Terug naar overzicht