Met de juiste wintersportverzekering de skipiste op!

De krakende sneeuw onder je skilatten of snowboard. Sippen van een dampende glühwein of warme chocolademelk. Een warm knisperend haardvuur om je aan op te warmen. Laat je skivakantie niet veranderen in een nachtmerrie en dek jezelf in met een goede wintersportverzekering.

Wie dezer dagen goed zoekt, kan al voor zo’n 300 euro 7 dagen op skivakantie. Helemaal niet duur dus en in de solden kan je ook de nodige koopjes doen voor je skiuitrusting. Nu nog je wintersportverzekering in je koffer stoppen en je kan de verse sneeuw al bijna ruiken…

Verse sneeuw + wintersportverzekering = gegarandeerde topvakantie

Net zoals je de keuzes voor het skigebied, de skiuitrusting, het hotel, enzovoort goed wikt en weegt, moet je ook de keuze voor je reisverzekering doordacht maken. Een wintersportvakantie houdt logischerwijze wel wat meer risico in dan pakweg een citytripje… Een ongeval op de piste is immers zo gebeurd, dus zorg tenminste dat je jezelf indekt voor mogelijke worst-case scenario’s met de juiste wintersportreisverzekering.

Er bestaan heel wat diverse formules, gaande van een kortlopende reisverzekering tot een doorlopende reisverzekering en een verzekering voor soloreizen of een dekking voor de hele familie. Daarnaast kan je natuurlijk extra dekkingen toevoegen aan je verzekering zoals een annuleringsverzekering of een bijstandsverzekering.

Bron: Allianz Global Assistance

Terug naar overzicht